Over mij

Ha, ik ben Lotte!

Toen ik mijn eerste camera kocht, was ik direct verliefd. Momenten komen en gaan, maar hoe gaaf is het om die speciale eruit te pikken, vast te leggen en soms nog nét iets mooier te maken?

Spontaan, open en vrolijk

Als ik mezelf in een aantal woorden zou moeten omschrijven, zouden dat ze zijn. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. En beter te leren kennen. Zeker als dat in een nieuwe omgeving of cultuur is.

Ik kan anderen goed aanvoelen en weet je snel op je gemak te stellen. Tegelijk sta ik zelf niet graag in het middelpunt. Daarom weet ik ook tijdens events goed op te gaan in de menigte en onopgemerkt te werk te gaan.

Bruiloften, reizen én bedrijven

Een manusje van alles dus, denk je nu misschien. En ja, ik ben inderdaad enorm breed geïnteresseerd. Waarom jezelf beperken tot één iets, als er zo veel in de wereld te ontdekken valt?

Toch is er een duidelijke rode draad door mijn werk: de focus op mensen.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen vast te leggen in hun eigen omgeving. Tijdens een reis, maar ook als ik samen met vrienden op een terrasje zit.

Trouwfotografie

Bedrijfsfotografie

Reisfotografie

Natuurlijk fotografeer ik ook graag jullie bruiloft

Spontane momenten

Er zijn 2 dingen die ik het allerleukste vind om te fotograferen: mensen en spontane momenten. Je raadt het al: bruiloften zijn dan natuurlijk de perfecte combinatie.

Een aantal uur de tijd en bepaalde momenten die er écht op moeten staan. En verder? Vooral veel ruimte om te zoeken naar mooie hoeken en details. Iedereen ziet er op zijn mooist uit en viert de liefde. Zenuwen, blijdschap, ontroering en soms een emotioneel moment.

En dat mag ik dan de hele dag ongegeneerd vastleggen. Bestaat er wat leukers?

Voorbereiding, speciale momenten en nabewerking

Kom meer te weten over hoe ik werk op jullie bruiloft.